Web
Analytics

WinMentor, dresorul de Cash flow

Home/CRM, ERP, News, SoftONE, WinMENTOR/WinMentor, dresorul de Cash flow

Cash flow-ul sau fluxul de numerar este situatia tuturor incasarilor, a platilor si a rezultatului net inregistrat de compania ta pentru o anumita perioada de timp.  

De ce se pune atat de mult accent pe cash flow? Deoarece se bazeaza pe tranzactiile efectuate deja si reflecta banii disponibili la un moment dat, adica resursele pe care te poti baza in activitatea ta comerciala.  

Cauti o metoda simpla de monitorizare de cash flow? Discuta cu unul din consultantii companiei noastre si impreuna veti gasi cea mai buna solutie pentru afacerea dumneavoastra. 

Un plan de cash flow bine pus la punct si monitorizat periodic este un suport decizional important cu ajutorul caruia eviti crizele declansate de lipsa de cash. Te incurajam sa urmaresti indeaproape care este disponibilul tau zilnic, sa faci previziuni de cash flow si sa mentii o relatie apropiata cu partenerii tai de business. 

Monitorizarea de cash flow 

Daca vrei sa ai control asupra pozitiei financiare a companiei tale, incepe cu monitorizarea zilnica de cash flow. Vei intelege mai bine care este necesarul de functionare al firmei tale, cand se opereaza tranzactiile si care sunt cele mai importante incasari si plati pentru tine.  

Si probabil cel mai important aspect, vei sti care este disponibilul tau zilnic si cum fluctueaza acesta. Urmarind indeaproape situatia soldurilor tale eviti alte costuri generate de eventuale descoperiri de cont, plati esuate sau situatiile neplacute in care nu poti achita salariile la timp. 

Actualizarea manuala a planului de cash flow este ineficienta si nu trebuie sa faci asta. In sistemele noastre ERP (WinMENTOR ENTERPRISE, SoftONE Cloud ERP, etc.) te conectezi la toate bancile cu care lucrezi si importi tranzactiile automat. Fara Excel si alte batai de cap. 

Previziuni de cash flow 

Mediul de business este dominat de incertitudini, iar una dintre cele mai bune solutii pe care le ai la indemana pentru a face fata nesigurantei zilei de maine este planificarea de cash flow.  

Previziunile de numerar te ajuta sa identifici din timp o lipsa de cash care poate declansa o problema. Doar in acest fel te poti pregati in avans si lua decizii precum inchiderea mai rapida a facturilor de incasat, amanarea platilor sau contractarea unui credit. 

Nu stii de unde sa incepi? Noi te ajutam. In  WinMENTOR poti adauga usor predictii de cash flow cu doar cateva clickuri. Construim imaginea companiei tale in viitor, iar tu iei decizii de business informate. 

Partenerii de business 

Asigurarea unei relatii bazate pe incredere si ajutor reciproc cu partenerii tai de business va influenta modul in care ocolesti situatiile critice de cash flow. Construieste parteneriate durabile siti va fi mai usor sa renegociezi contracte, sa prelungesti termene de plata sau sa asiguri rapid o linie de credit pentru activitatea ta atunci cand este nevoie. 

Cea mai mare parte dintre managerii companiilor mici se confrunta cu probleme de cash flow. Poti evita situatiile limita cu ajutorul monitorizarii si a planificarii financiare. Stim ca acestea nu sunt cele mai placute sarcini pentru toata lumea, dar noi te ajutam sa transformi o problema, intr-o rezolvare eficienta si rapida! 

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere, puteti sa ne contactati telefonic sau pe mail si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra! Pentru mai multe informatii, intrebari, nelamuriri, va stam la dispozitie atat prin intermediul functiei de chat de pe site, cat si telefonic sau la sediul nostru.

Activ