Web
Analytics

WinMENTOR Enterprise

Home/Produse/WinMENTOR Enterprise

Suita ERP WinMENTOR ENTERPRISE, realizată în mediul de programare vizuală Delphi pe platforma Oracle, a fost creată special pentru lucrul în rețea și la distanță. Gestiunea bazelor de date se poate face sub orice sistem de operare certificat de Oracle (Windows, Unix, Linux, Solaris – pe server), în timp ce clienții pot lucra pe calculatoare cu sisteme de operare Windows. Este un pachet de aplicații care beneficiază de experiența de peste 17 ani a unui colectiv care a oferit pieței de profil din Romania un produs preferat până astăzi de peste 25.000 de utilizatori: pachetul de aplicații de gestiune WinMENTOR.

Prin completa sa rescriere, a rezultat o suită de tip ERP matură și completă, destinată să completeze gama de produse software a unui producător recunoscut pentru prezenta sa activă în piață și pentru eficacitatea de implementare a tuturor noutaților în produsele sale.

WinMENTOR ENTERPRISE este destinat utilizării de către firme cu profil de comerț en-gros și en-detail, construcții, evidență și audit financiar-contabil, alimentație publică, prestări servicii, depozite produse farmaceutice, etc.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *