Web
Analytics

WinMENTOR ENTERPRISE 3.0

Home/News/WinMENTOR ENTERPRISE 3.0

La 1 decembrie, echipa WME a lansat noua versiune WinMENTOR ENTERPRISE 3.0. Mai multe informaţii despre WinMENTOR ENTERPRISE se găsesc aici.

Noutate pricipală:

  • verificarea automată a corelaţiilor dintre liste, ce permite comparaţii automate între listele contabile şi cele analitice, sau chiar între liste analitice diferite care afişează aceleaşi operaţii. Această opţiune – inclusă în modulul MENTOR – asociată cu compararea cu balanţa etalon permit un control extrem de ferm asupra aplicaţiei şi în cele din urmă asupra situaţiei contabile a firmei.

Alte noutăţi:

  • CashFlow operaţional (inclus în modulul ExpertExtins) – ce permite folosirea cu uşurinţa şi controlul simplu a sumelor de plată şi de încasat;
  • macheta de postcalcul pentru productia obţinută (inclusă în modulul ProducţieExtins)
  • sertar de cecuri, ce permite înregistrarea cecurilor şi a biletelor la ordin cu legătura la facturi dar fără contabilizarea acestei legături;
  • design îmbunătătit al machetelor de documente şi al view-urilor de alegere şi de căutare, ale căror dimensiuni dinamice permit adaptarea lor la ecranul de lucru.

Noile facilitati sunt functionale si pe versiunea 2.302, cu observatia ca in aceasta versiune ele sunt considerate BetaRelease si nu vor mai functiona incepand cu Ianuarie 2012.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *