Web
Analytics

WinMENTOR promoția lunii februarie

Home/WinMENTOR/WinMENTOR promoția lunii februarie

În luna februarie WinMENTOR vă oferă o nouă promoție în cadrul căreia puteți să beneficiăti de 50%reduce la achiziția aplicației.

O nouă promoție WinMENTOR a luat startul începând cu data de 01.02.2018

WinMENTOR prmotie februarie

 În luna februarie revin veștile bune pentru clienții WinMENTOR vechi sau noi.           

   Dacă în perioada 01.02-28.02.2018 achiziționezi licențe WinMENTOR clasic beneficiez de o reducere de cel puțin 50% din preț în următoarele situații:

a. cei care trec de la monopost la bază de rețea beneficiează de un discount de 50% pentru diferența de la monopost la bază de rețea.

b. cei catre trec de la monopost la bază rețea + stația 2 (eventual și următoarele) beneficiează de un discount de 100% pentru diferența de la monopost la bază de rețea.

Sunteți interesați de promoție?

Dacă doriți să vă contactăm și să vă oferim mai multe detalii despre aceasta promoție, vă rugăm să completați informațiile de mai jos. 

Perioada rămasă până la expirarea promoției:

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

WinMENTOR

Pachetul de programe de gestiune este conceput pentru a respecta cerințele pieței actuale, oferind un acces prompt și simplu la toate resursele disponibile. WinMENTOR cuprinde instrumente integrate pentru stocarea, analiza și raportarea rapidă a informațiilor

  • Peste 12.000 de clienți
  • Peste 45.000 de utilizatori
  • Peste 20 de ani de experiența

Valoarea programului sporește prin implementarea rapida a cerintelor si ideilor venite de la utilizatorii de zi cu zi. Colaboratorii si clientii nostri, fara exceptie, prin efortul lor, conjugat cu dorinta noastra de a crea un instrument puternic de gestionare a informatiilor, au contribuit si contribuie permanent la perfectionarea continua a pachetului de programe WinMENTOR

Avantajele WinMENTOR

  • este un sistem integrat de gestiune-contabilitate care permite generarea în timp real  a situaţiilor financiar-contabile şi a informaţiilor necesare managementului în procesul decizional;
  • aplicaţia generează automat înregistrările contabile, aferente documentelor primare operate.
  • rapoarte configurabile asemanătoare cu Microsoft Excel, ce permit personalizarea acestora conform cerinţelor venite din partea beneficiarilor.
  • existenta unui numar de peste 200 de rapoarte, configurabile, realizate pentru a vă fundamenta deciziile activitaţii curente si viitoare;
  • actualizările aplicaţiei la modificările legislative sunt acordate gratuit;

Solicită mai multe informații despre WinMENTOR și oferta promoțională

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *