Web
Analytics

WinMENTOR vs. SAGA Software

Home/WinMENTOR vs. SAGA Software

WinMENTOR vs. SAGA Software

WinMENTOR si SAGA Software sunt doua soluții software foarte populare și utilizate pe scară largă pentru contabilitatea și managementul financiar al întreprinderilor mici și mijlocii. Deși ambele pot părea destul de asemănătoare la "prima vedere", am decis să ne aruncăm în detalii și să vă ajutăm să înțelegeți care sunt unele asemanari, diferențe și utilizări generale pentru fiecare dintre cele două. Ambele soft-uri conțin module care întrunesc cerințele tuturor firmelor, indiferent de activitatea acestora, insa exista, pe langa asemanari, si cateva diferente. Hai sa facem un tabel!


ASEMĂNĂRI

DEOSEBIRI

Ambele se actualizează rapid la modificările legislative.

WinMENTOR conține mai multe module

Conțin modulul Furnizori/Clienți, Salarii, Producție,

WinMENTOR oferă flexibilitate extremă, emite rapoarte diverse, are o interfață prietenoasă cu utilizatorul, oferă exactitate și corectitudine a datelor procesate, precum și arhivarea acestora.

Ambele sunt rapide și ușor de manevrat.

WinMENTOR back-up este net superior.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neinițiate în contabilitate

Update-ul la o versiune nouă a programului WinMENTOR se poate face foarte ușor, aceasta fără costuri suplimentare.

Ambele permit informatizarea activitatii contabile pentru firme, cabinete de contabilitate sau contabili independenți

Saga se poate downloada și gratuit spre deosebire de WinMENTOR care are doar un demo pentru 30 de zile.


Acum, că am analizat câteva similitudini și diferențe, putem spune cu încredere că nu este nici măcar o competiție. WinMENTOR este incontestabil superior software-ului SAGA în toate aspectele, cu excepția unuia singur: WinMENTOR vine cu o etichetă de preț. Cu toate acestea, ținând cont de siguranța sporită pe care o obțineți cu WinMENTOR, acest preț vă permite să fiti liniștiți, știind că șansele de a pierde date sau informații valoroase sunt foarte mici catre non-existente. Ca să nu mai vorbim de toate modulele interesante și utile care vin cu WinMENTOR!

Dacă aveți în continuare îndoieli, întrebări sau simțiți că nu am acoperit vreun domeniu specific de care ați putea fi interesat, luați legătura cu noi și suntem bucuroși să vă ajutăm cu orice nelamurire sau întrebare suplimentara pe care ați putea-o avea.

Descarcă  WinMENTOR GRATuiT