Web
Analytics

Notificatorul

      Notificatorul este o aplicație al cărei scop este acela de a “reaminti” clieților eventualele datorii neachitate. Este un add-on pentru pachetul integrat de aplicații  de gestiune WinMENTOR. Notificările de plată se trimit opțional atât prin e-mail cât și prin SMS. Pentru o utilizare cât mai simplă gestiunea adreselor de e-mail și a numerelor de telefon se face în WinMENTOR. Practic, aplicația în sine nu presupune introducerea suplimentară a niciunei informații speciale, ci se bazează exclusiv pe datele existente în baza de date WinMENTOR.
Notificatorul se conectează prin intermediul serverului DocImp la baza de date WinMENTOR și aduce intern datele legate de parteneri, solduri, adrese de e-mail, telefoane, sedii, etc. Aceste date sunt prelucrate și se păstrează informațiile care respectă anumite criterii și condiții necesare trimiterii notificărilor. Modul de funcționare al aplicației este controlat prin intermediul unui fișier .ini. În funcție de intrările existente în acest fisier, Notificatorul va trimite e-mail/SMS clienților al căror sold depășește un anumit prag.
Trimiterea, după caz, a mesajelor e-mail și SMS este supusă unor reguli și restricții, pentru a nu “bombarda destinatarul” cu mesaje nerelevante sau prea frecvente.
Aplicația are integrat și un sistem de interogare și afișare a datelor existente pentru identificarea rapidă a eventualelor probleme. Sistemul permite o navigare facilă și filtrare / căutare incrementală.
Aplicația este protejată la utilizare cu cheia HASP.

Pentru utilizarea aplicației, aveți nevoie:

  • Platforma Win32
  • WinMENTOR
  • Modulul DocImpServer
  • Suport MDAC
  • Port USB

Pentru serviciul de notificări prin e-mail: acces internet, server de e-mail, adresă de e-mail, cont de utilizator și parolă.
Pentru serviciul de notificări SMS: telefon/modem cu suport SMS (GSM, CDMA) și soluție de conectare (cablu USB / serial, bluetooth).
Informații necesare în baza de date WinMENTOR: în nomenclatorul de parteneri, o adresă de e-mail sau un telefon asociate unui sediu sau unei persoane de contact.

Filtrare dinamică pe o interogare predefinită

În partea dreaptă există logul de operații unde se afișează pas cu pas tot ce se intamplă în sesiunea curentă și parametrii de lucru.

 

 

 

 

 

 Afișarea documentelor cu depășiri de scadentă

Jurnalul ultimelor notificări