Web
Analytics

WinMENTOR ENTERPRISE – Versiunea PostgreSQL

Home/WinMENTOR ENTERPRISE – Versiunea PostgreSQL

WinMENTOR ENTERPRISE – Versiunea PostgreSQL

Ai discount 5% la implementarea WinMENTOR ENTERPRISE cu SCRIBSOFTWARE, pana in 1 Martie !


2021 ne aduce o veste buna de care nici nu stiam ca avem nevoie: WinMENTOR ENTERPRISE functioneaza de acum cu tehnologia de administrare a bazelor de date PostgreSQL!

Dacă vă întrebați ce înseamnă acest lucru și de ce suntem atât de entuziasmați, lăsați-ne să încercăm să explicăm pe scurt ce este  și ce face PostgreSQL.

PostgreSQL este o bază de date open-source, ceea ce înseamnă că licențele sunt gratuite, nu există nicio companie în spatele ei incercand sa profite in urma acestia și soluțiile și documentația pentru personalizare și îmbunătățire sunt abundente pentru această soluție de top la nivel mondial.

Fiabilitatea și performanța generală a PostgreSQL au determinat companiile mari și foarte mari să înceapă să o utilizeze, împreună cu instituții publice uriașe precum ministere și aeroporturi.

PostgreSQL pentru WinMENTOR este deja activ in modulele: principal MENTOR, COMERCIAL, EXPERT, SERVICE, CRM, WME EDI, PARC AUTO, SERVICE AUTO, UTILAJE, ŞCOLARIZARE, MIFIX și SALARII, urmand ca pana in primavara sa fie adaugate si restul modulelor.

FORMULAR DE CONTACT

PROMOTIE VALIDA INCA:

37
Zile
22
Ore
38
Minute
07
Secunde

Descarcă Winmentor